Spørgsmål og svar

Vi sender dig rør med fem nøje udvalgt vine af 100 ml, der hver svarer til et enkelt glas. Du kan ikke umiddelbart se, hvilke vine du smager. Men på hver vin finder du en unik kode, som du skal indtaste i vores app. Når du har indtastet koden, skal du bedømme vinen samt prøve at identificere vinens druesort, oprindelse og årgang. Til sidst afslører vi vinen og alt omkring den.

Du kan forvente at modtage konventionel, økologisk og bio-dynamisk producerede vine baseret på klassiske og genkendelige druesorter og blends fra anerkendte områder.

For at du kan prøve så mange forskellige vine, fra så mange områder som muligt, vil vinen, du smager, typisk ligge mellem 200 kr. til 500 kr. flasken. Altså hvis du selv skal ud at købe hele flasker. Uanset pris vil kvalitet altid være vores primære fokus.

Vores vine er ikke beregnet til længere opbevaring, men der vil altid være minimum 6 måneders holdbarhed, fra du modtager vinene.

Alle vores vine leveres i rør á 100 ml, der svarer til et glas vin. Vi anbefaler, at et rør svarer til én person, der smager, men det er også muligt at dele med en anden.

Vi leverer fem nye, nøje udvalgte vine hver anden måned.

Vi omflasker vin fra hele 750 ml flasker til vores 100 ml flasker på et fuldt certificeret (FS, HACCP og SKAL) produktionsanlæg, som også bliver brugt af vin-producenter selv. ‍Ved brug af patenteret teknologi bliver vinen omflasket i rør i et lukket miljø, hvor vinen ikke bliver eksponeret for ilt og dermed efterfølgende bibeholder sin fulde smagsprofil og kvalitet.

Ja, det kan du. Vi inkluderer altid et direkte link til vinforhandleren, hvor du kan finde og købe den enkelte vin med op til 20 pct. rabat.

Vi har ingen binding og du kan til hver en tid opsige dit abonnement. Du kan enten logge ind og opsige eller sende os en mail på hello@winetribe.dk